Eén van de meest effectieve manieren van reclame maken, is het gebruiken van promotiemateriaal. Denk aan pennen bedrukt met logo, tassen met uw mooie slogan of wellicht wel mondkapjes met een leuke tekst. Aangezien dit soort promotiemiddelen vaak op kantoor worden gebruikt of op straat worden gedragen, krijgt uw merk een groot bereik. Veel consumenten zullen in aanraking komen met de naam van uw bedrijf of organisatie. 

Wanneer u ervoor heeft gekozen om bedrukt promotiemateriaal in te zetten, is het natuurlijk nog de vraag wélk promotiemateriaal u gaat gebruiken. Er is immers zo veel keuze in de wereld van promotiemateriaal en relatiegeschenken. Een promotiemiddel waar u eigenlijk niet fout mee kan gaan, zijn bedrukte tassen. Zoals eerder al gezegd worden tassen vaak op straat gedragen. Denk er eens over na, hoeveel bedrukte tassen ziet u dagelijks in het straatbeeld? Dat zijn er eigenlijk best veel, toch? Dit maakt een bedrukte tas een sterk marketingmiddel. Uw boodschap wordt groots verspreid! 

Om u te helpen met de keuze voor een geschikte tas, lichten we in deze blog enkele materialen van bedrukte tassen toe. Niet elk materiaal is namelijk even geschikt voor elk doel. Daarnaast bepaalt het materiaal van de tas voor een groot deel de uitstraling. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk. 

Katoen

Ten eerste hebben we de klassieke katoenen draagtas. Deze tassen zijn op het moment erg populair en je ziet ze dan ook overal. Leuke teksten, mooie ontwerpen, strakke logo’s: het komt allemaal tot z’n recht op een mooie katoenen tas. Consumenten gebruiken deze tassen graag, aangezien ze niet alleen mooi, maar ook erg handig zijn. Katoenen tassen zijn immers ideaal als ‘extra’ boodschappentas. Ze zijn makkelijk om op te vouwen en daardoor handig om mee te nemen. Daarnaast hebben katoenen draagtassen vaak een relatief groot drukoppervlak, wat betekent dat u uw logo, slogan of afbeelding groot kan laten bedrukken. 

Papier

Dan hebben we de papieren tassen. Deze tassen worden veelal gebruikt in winkels of als goodiebags bij evenementen, zoals beurzen. De afgelopen jaren zijn de papieren tassen een mooi en milieuvriendelijk alternatief op de plastic tassen geworden. Bij papieren tassen heeft u de keuze uit verschillende papierdiktes. Hoe dikker het papier, hoe steviger de tas. Ook de hengsels spelen hierbij uiteraard een rol. Zo kunt u kiezen voor papieren hengsels, maar in sommige gevallen ook voor katoenen hengsels, deze zorgen voor net wat meer stevigheid. 

Non-woven

Een ander populair materiaal voor draagtassen is non-woven. Non-woven, ook wel vliesstof genoemd, is een textiel dat direct gemaakt is uit vezels. De vezels worden niet gewoven tot garen. Doordat deze stap wordt overgeslagen, is het een goedkoop materiaal dat veel wordt gebruikt voor promotionele tasjes. De vezels worden tijdens het productieproces mechanisch, thermisch of chemisch met elkaar verbonden, zodat er een sterk ‘web’ van vezels ontstaat. De meest gebruikte vezel voor non-woven is polypropyleen (PP). Het is een sterk en herbruikbaar materiaal. 

Goedkoop en snel promotionele tassen bestellen

Naast katoen, papier en non-woven, is er nog veel meer mogelijk als het op promotietasjes aankomt. Op de site van BudgetGift.nl vindt u veel verschillende opties. Denk niet alleen aan draag- en boodschappentassen, maar ook aan rugtassen, laptoptassen en luxe

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *