U bent ze vast al heel vaak tegengekomen, of u het nou door had of niet: aanstekers met het logo van een bedrijf of organisatie. Doordat bedrukte aanstekers goedkoop en in grote aantallen te bedrukken zijn, zijn aanstekers voor bedrijven en organisaties een uitstekend promotiemiddel. Het is een product dat door veel mensen wordt gebruikt en wat veel in omloop is. Hierdoor kan een bedrukte aansteker voor veel exposure van uw merk of organisatie zorgen. 

Een geschikte aansteker voor uw bedrijf

Wanneer u nieuw promotiemateriaal laat bedrukken, wilt u er natuurlijk voor zorgen dat dit naadloos aansluit op uw bedrijf. Uw naam staat immers op het promotie item en draagt dus bij aan het imago van uw bedrijf. Niet alleen het ontwerp van de bedrukking is hierbij belangrijk: ook het item zelf moet aansluiten bij uw huisstijl. U komt dus voor veel verschillende keuzes te staan bij het selecteren van nieuw promotiemateriaal. Om u een beetje op weg te helpen, lichten we in deze blog verschillende soorten aanstekers voor u toe. 

  • Goedkope aanstekers

Te beginnen bij de goedkope aanstekers. Dit zijn de basic aanstekers die in grote aantallen voor een klein bedrag bedrukt kunnen worden. Voor €250.- (excl. BTW) heeft u al snel 1000 aanstekers, inclusief bedrukking! Met zo’n voorraad kunt u vast wel even vooruit. Ideaal voor grote evenementen zoals bijvoorbeeld beurzen of festivals. 

  • Luxe aanstekers

Gaat u liever voor een wat luxere uitstraling? Kies dan voor luxe aanstekers, zoals stormaanstekers, metalen aanstekers of aanstekers van een bepaald merk, zoals het bekende (aansteker)merk BIC. Tip! Laat uw logo of slogan in de aansteker graveren. Dit is een mooie druktechniek waarbij uw opdruk in de aansteker wordt gelaserd. Dit zorgt voor een luxe en exclusieve uitstraling. 

  • Gasaanstekers

Een andere variant op de ‘normale’ aansteker, is de gasaansteker. Ideaal voor het aansteken van kaarsen, de open haard of de barbecue. De gasaanstekers zijn in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen. Net als normale aanstekers zijn ze in veel verschillende kleuren beschikbaar, dus er zit er altijd wel eentje tussen die helemaal aansluit op uw huisstijl. 

Goedkoop en snel bedrukte aanstekers bestellen

In dit blog hebben we u een kleine introductie gegeven in de wereld van bedrukte aanstekers. Bent u benieuwd geworden naar de verschillende opties? Neem dan een kijkje op de site van BudgetGift.nl. Op deze website vindt u veel te bedrukken (gas)aanstekers. Het team van BudgetGift helpt u graag bij het uitzoeken van de perfecte bedrukte aansteker voor uw bedrijf. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *